Zolderruimte ingericht als welnessruimte met badkamer

De jarenlange wens van deze klanten ging in vervulling met een zolderruimte die werd omgebouwd tot een welnessruimte met toch nog voldoende opslagmogelijkheden voor de waardevolle herinneringen aan vroeger

 

De kasten met draaideuren volgen perfect de helling van het dak en elke ruimte werd benut

 

De houtkachel geeft extra warmte en gezelligheid


Aan de andere zijde van de zolder is de zijmuur meer naar het midden verschoven

zodat er nog voldoende plaats is voor een badkamer met douche

Zo kan men na een deugddoende adempauze in de Health-Mate infrarood sauna zich verfrissen

 

De perfect ingewerkte deur is voorzien met een rond raampje met een gezandstraalde douchekop

 

De houtstructuur meubelplaat in een grijze tint geeft een rustgevend gevoel en komt terug in alle kasten in deze welnessruimte